VENTILATION

 
Den rigtige isolering kan være mange penge værd. Faktisk kan den spare din virksomhed for mange tusinde kroner på varmeregningen. Tilbagebetalingstiden på teknisk isolering af rør er hurtig, hvilket ofte gør det til en god investering med flere fordele. Ud over det økonomiske aspekt reducerer din virksomhed nemlig sit CO2-udslip markant. 

Hos Haunstrup Teknisk Isolering har vi stor erfaring i, at skabe tætte og holdbare isoleringsløsninger til erhverv og industri – direkte for virksomheden eller i tæt samarbejde med VVS-virksomheder og andre entreprenører. Vi har mange professionelle kunder, der har brugt vores specialkompetencer gennem mange år – og som ser værdien i et tæt og langvarigt samarbejde. 

Vi tilbyder både VVS- og ventilationsløsninger samt teknisk isolering af en lang række forskellige typer rør. Vi har gennem årene samlet en unik specialviden, der gør os i stand til at skabe skræddersyede, optimale løsninger for vores kunder.
Husk vi stadig har mulighed for, at søge om tilskud til din virksomheds miljøforbedringer. Dette tilskud kan du få fra energiselskabet. 
Ønsker du, at få et uforpligtende tilbud på din næste tekniske isoleringsopgave, så kontakt Haunstrup Teknisk Isolering på tlf. 70250077 eller mail@haunstrup-isolering.dk